woensdag, 20 februari 2019 13:33

Uitnodiging maandtoernooi 1 maart 2019

Inmiddels staat wel vast dat we de kwakkelende winterperiode achter ons hebben gelaten. Onze golfbaan was meerdere dagen gesloten en de tweede ronde van de laddercompetitie moest worden verlengd t/m 15 februari. Zelfs het maandtoernooi van begin februari werd afgelast. Met de lente voor de boeg staan dan ook vele golfers te trappelen om weer de wei in te gaan. De beste gelegenheid daarvoor is natuurlijk meedoen met het sportieve en bovenal reuze gezellige maandtoernooi. Bij het opbouwen van onze geheel vernieuwde website is het genieten geblazen om de oude verslagen van de maandtoernooien terug te lezen. Als voorbeeld daarvan is de volgende anekdote uit het verslag van Cor van der Zwet over het toernooi in de maand juni 2014:                                                                                               “Toen ik op het parkeerterrein aankwam trof ik daar een argeloze passant. Hij vroeg mij of er iets speciaals aan de hand was op het sportcomplex. Hij had nogal wat fris ogende 60 plussers zien aankomen die vervolgens een rollator uit de auto pakten en met uiteenlopende hoofddeksels richting de sporthal gingen. Ik vertelde dat er behendigheidswedstrijden gehouden zouden worden welke elke eerste vrijdag van de maand plaatsvinden. Gerustgesteld vervolgde hij zijn weg en riep mij na dat hij op markplaats ook zo’n ding ging kopen zodat hij een volgende keer ook mee kon doen”.

Hierbij nodigen wij u uit voor het komende maandtoernooi op vrijdagmiddag 1 maart. 

Zoals te doen gebruikelijk wordt gespeeld op basis van stableford-telling en worden de scorekaarten ingevoerd in het OGS-systeem om de handicap te registreren. Bij binnenkomst ontvangt men koffie of thee met koek en tijdens de wedstrijd kunt u genieten van een toepasselijk hapje en drankje. Na afloop is er weer de borrel met de bittergarnituur. Voor dit alles inclusief de prijzen is het inleggeld bepaald op € 7,50 voor leden en € 12,50 voor niet-leden.
Als uiterste tijdstip van inschrijven geldt donderdag 28 februari om 12.00 uur in het golfclubhuis of in uiterste nood ook per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op de wedstrijddag zelf bent u van harte welkom vanaf 12.30 uur om na de briefing via een "shotgun" zo rond 13.30 uur van start te kunnen gaan.

met vriendelijke groet,
het bestuur van Golfclub Ter Specke

damesgolf

 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022