dinsdag, 22 september 2020 09:02

Spanning tot de laatste ronde bij Clubkampioenschap 2020

Op 20 september 2020 stond Lisse vooral in het teken van de Harddraverij-feesten en hebben velen ongetwijfeld genoten van het wielrennen, het fierljeppen, het koekhappen of wat dies meer zij.

De meest spectaculaire festiviteit vond echter plaats op Golfbaan Ter Specke waar het jaarlijkse clubkampioenschap werd gespeeld en dat ging gepaard met zowel een lach als een traan.                                                                                                                                                     

Na de voorronde op zondag 13 september begonnen Rob van Zwet en Xandra Dietz met een riant lijkende voorsprong aan de finale, maar daar bleken al snel de zenuwen hun werk te doen en werden zij snel ingelopen door hun naaste concurrenten. Gelukkig wisten zij het tij nog enigszins te keren en was uiteindelijk nog een play-off nodig om de winnaars te kunnen aanwijzen. Bij de heren was deze play-off aanvankelijk niet eens nodig, maar bleek een “zekere” zege zoals bij de Tour de France in het zicht van de haven overruled te zijn als gevolg van een procedure-fout.

Na een play-off konden uiteindelijk Rob van der Zwet en Coby Staats als de nieuwe clubkampioenen worden gehuldigd.                                                                    Als goede tweede en derde eindigden bij de heren Peter Slobbe en Edwin Randsdorp, terwijl bij de dames Maria van Ruiten en Xandra Dietz deze eer ten deel viel.                

Onder perfecte weersomstandigheden wist de toernooicommissie alles in goede banen te leiden, zodat gesproken mag worden van een zeer geslaagde dag.        Zowel de spelers als het opgekomen publiek hebben in ieder geval kunnen genieten. Het bijgaande foto-album op onze website leest als een feuilleton om dit te kunnen beamen.

DF

clubkampioenschap2020collage


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022