zaterdag, 16 november 2019 21:44

Uitnodiging Winterballen-golftoernooi op zondagmiddag 1 december 2019

Omdat het toernooi van zondagmiddag 6 oktober geen doorgang kon vinden, staat onze golfleraar Leendert de Goeij op zondag 1 december opnieuw paraat om voor alle golfers met een handicap van 37 t/m 55 een gezellig golftoernooi te organiseren. De opzet van de middag blijft gelijk en is dan ook bedoeld om niet alleen het golfspelletje meer onder de knie te krijgen, maar vooral ook om de onderlinge kontakten te versterken.

Bij binnenkomst ontvangt men koffie of thee met koek en tijdens de wedstrijd kunt u genieten van een toepasselijk hapje en drankje. Na afloop is er tijdens de borrel ook nog een bittergarnituur. Voor dit alles inclusief de prijzen is het inleggeld bepaald op € 7,50. Als uiterste tijdstip van inschrijven geldt donderdag 28 november op de lijst in het clubhuis of anders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op zondagmiddag 1 december zelf bent u dan van harte welkom vanaf 13.00 uur om na de briefing via een "shotgun" zo rond 14.00 uur van start te kunnen gaan.

witteballentoernooi


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022