woensdag 11 juli 2018 07:33

Maandtoernooi 6 juli

door  Casper Jansen

Onderstaand verslag van Gerard Versluys

Vrijdag 6 juli was een heel drukbezet maandtoernooi. Het weer was geweldig, mooi zonnig en weinig wind. De velden lagen er prima bij, de gemeente Lisse had weken geleden de golfvelden extra bewerkt en zelfs nieuw gras ingezaaid en de marshal had de greens nog extra schoon geblazen. Alles in perfecte staat om een topprestatie te leveren. Al buiten genietend op ons gezellig terras genoten we van de koffie of thee met cake verzorgt door de dames van de catering. De stemming zat er goed in.

Door onze pro Leendert en zijn vaste assistent Ank kregen wij de teamindeling door. Ons team bestond uit vier personen, de resultaten waren wisselend. Ik heb hele mooi slagen met fraaie boogballen gezien, waar ik soms jaloers naar keek, maar ook mindere slagen.

Na vier holes bijkomen in de kantine, genietend van een lekker hapje en drankje. Waarna de golfwedstrijd weer werd voortgezet. Na negen holes werd de balans opgemaakt. Het uitrekenen gebeurde op ons supergezellig terras onder het genot van een drankje en eigen gemaakte hapjes door onze dames van de catering. Ze werden zelfs door hen buiten geserveerd. Ik denk dat ik namens de leden jullie mag bedanken voor de inzet, tijd en moeite die jullie daar hebben ingestoken dank- dank.

Verder had Leendert voor een aantal prijsjes gezorgd erg leuk. Na de prijsuitreiking ging het gezellig samenzijn nog geruime tijd door. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd en gezellig maandtoernooi.

Zie ook de foto's van onze club fotograaf.

Gerard Versluys